Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. -Cervantes |
|
||||||||||
|
Ama bu defa durmak istemiorum. Ve devam ettim işte. Kim için ve nereye gittigimi sorma bana.. Emniyet kemerini takman gerekiyo sadece.. Söylemiştim sana... Yalnız olmalıyım bu yolculukta.. Dokunmamalısın dudaklarıma... Henüz sigara içmeyi beceremedigini anladım.. Dışarıyı seyrediyodun..Tabelaları okuyodun.. Her okudugunda onları,korkuyordun... Trafik veya ben.. Ya da karşıdan gelen yaşı geçmiş pokemonlar.. Eminim korkuyodun bişiilerden... Sigara içerken çok komikti ellerin.. Titriyodu bööle... Ve hiç unutmadım.. Eskiden beni titretirdi o eller.. Asla utanmadım... Eskiden yedigim yemeklerden.. Aslına bakarsan hala karar veremedim ben... Seni kaçıncı km’de indireceime... Aglamak yok... Bu defa başaracagız bunu.. Yardım edecektin bana.. Söz vermiştin... Yine kırmızı ışık yandı... Hava oldukça sıcaktı.. Günlerden Pazar’dı... Leş gibi ter kokuyordum. Saçlarım hala yaglıydı.. Ve sen deliler gibi horluyordun tüm ilişkimiz boyunca.. Çogu kez seni diil,sizi izledim... Kuvvetli eller arasında beni rahatlatan çıglıkların vardı... Bira’dan daha çok serinletiyordu... Arada bir göz göze gelirdik.. Devam ederdin... Mükemmeldin.. O zamanlar param yoktu.. Ve o zamanlar senden çok korkardım ben.. Ne çabuk deiştirdik kıyafetlerimizi.. Pantolonum dar gelmiş,iri popona.. Tişörtüm çıkarmış göğüslerini gözlerime.. Saçlarını taramamışsın.. Saatini çıkarmışsın..unutmamışsın.. Ve korkuyosun... Herşeyi tamamlamışsın... Şimdi beni izle.. Gözlerime bak.. Kirpiklerim hala normalden daha uzun di mi? Su soguk diye yıkamamışım yüzümü tam 1 hafta? Sana dokunmayan ellerim oldukça kirlenmiş? Lanet olsun.. Hiç merak etmedin ki..! Yine kırmızı ışık yandı... Ve şimdi senden daha çok nefret ediyorum.. Hadi bi sigara daha yak... Gülmek istiyorum... Karşılıgı neyse öderim eskisi gibi... Hep buna güvendin zaten sen.. Ve hiç kandır(a)madım seni ödeme görüşmelerinde... Annemin sözünü dinlemeliydim.. Mazzy star çalıyordu... Ayın 13’üydü... Annem konuşurken bu bünye çoktan uyumuştu... En son O’nu Meksika’da görmüşler.. Fahişelik yapıyormuş.. Saçları beyazlamış hafiften... İçkisine devam ediyormuş... Bunları duydukça daha çok terliyordum.. Sen sordugunda bile hep sustum... Neyse ki gözlerimi açtıgımda, O kahvaltımı çoktan hazırlamıştı bile... Yine kırmızı ışık yandı.. Emniyet kemerini çözmüştün... Ve ben tüm hızımla devam ediyordum, Aglamaya... Bu bana dokunman için bir fırsat olabilirdi.. Son saniye 3’lügünü kusursuzca yapmıştın.. Israrla bekliyordun şimdi.. Gözyaşımın meme uçlarıma dökülmesini... Benim için bekliyordun sen ! Benim için beni bekliyordun ! Bak yine başaramadık... Çoktan yakmıştık sigaralarımızı... Pis bir tebessüm belirdi yüzümde... Çünkü asla bilemiiceksin, Başıma gelen anlamlı tesadüfleri... Arabayı kullanma sırası sende sanırım... Arka koltukta uyumak gerek.. Beni,benden habersiz O’na götürmen gerek... Bol şans... 12.02.2001 02:42 önder.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Önder Turmus, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |