Roman yazmanın üç kuralı vardır. Ne yazık kimse bu kuralların neler olduğunu bilmiyor. -Somerset Maugham |
|
||||||||||
|
çirkinliğimi aynalara borçluyum keskin değersiz masa kenarları ondan iyisi fazla niyet ayak uçlarımda sessizliğin zonklaması. dün geceden ısladığım duyguları kısık sesle servis ettim. mekanik dillerde seri üretim cümlelerim son ödeme tarihi geçmiş. o paldır küldür gülerken, parmak ucunda yürüyor sanırsınız, yüzüne alenen estağfirullah desem aşırı derecede cam kırığı olması olası. iş disipliniyle soykırım: yanık olmasını istediklerinin üzerine benzin döküp kudurtulmaz, cinnet yeni cinneti erken doğurur bir söz diğerini yutturur. senin dizine yattım taburcu olmam bu gece de.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali Berkay Bircan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |