"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
gecenin bir vakti bir kenara attığım boş bira şişeleri mi yalnızlık... dinlediğim şarkılara eşlik etme isteğim mi... Ümit Yaşar'a özenmem mi yalnızlık... düşünmem mi boşluğu, karanlığı, dünyayı... hayal kurmam mı kahramanı olduğum. hatırlamam mı çocukluğumu uluorta biryerde... yoksa sessizlik mi sadece, boşluk mu... hepsi bu mu? göze çarpma isteğim mi kalabalığın içinde yazma isteğim mi sayfalarca uyanmama isteğim mi düşlerimden gitme isteğim mi bilmediğim yerlere yoksa sana aşık olmam mı ağlamam mı? yalnızlık bir maden benim için kazdıkçı yorulduğum, yoruldukça içtiğim, içtikçe ağladığım, ağladıkça sevdiğim, sevdikçe yalnız kaldığım... yalnızlığı saklıyorum ben cebimde... kalemimin ucunda, okuduğum kitapta, dinlediğim müzikte, ve en fazlasını sende saklıyorum... senin haberin olmadan sana söylemeden... bir ömür boyu yalnızlık benim yaşadığım...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Baran Yurdakul, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |