Mutlu insanlar tatlı şeylerden söz ederler. -Goethe |
|
||||||||||
|
oraya gücünün yetmediğini söyledi. güldüm... benim ışığım sevgim elim nasıl yetiyor peki? dedim. yarin beni değil seni istediği için oraya sen ulaşıyorsun dedi. yarimin beni istediğini nerden biliyorsun? dedim. o senin ışığını görünce benimkini görmez oldu dedi. benim ışığım mı var ki? dedim. yüreğindeki sevda ona güneş oldu dedi. peki yarimin ışığı yokmu ki ben seni görebiliyorum dedim. sen bu dünyayada o olduğu için herşeyi seviyorsun ve belki onun üzerinde olduğumu düşündüğün için beni görüyorsun dedi. bana ne kadar yakınsın? dedim yarin sana ne kadar yakınsa o kadar yakınım yani tüm benliğindeyim ancak o sana bir adım önde dedi. ne adımı? dedim. yarin hem tüm benliğinde hemde tüm benliğinin yaşam noktası olan yüreğinde dedi. güldüm... desene ben yarim olmuşum dedim oda sensin siz bütün oldunuz dedi. peki teşekkürler iyi geceler dedim. yüreğinizdeki sevgi hiç solmasın tatlı rüyalar dedi.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © zeliha, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |