..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsanlığı tanımak insanları teker teker tanımaktan kolaydır. -La Rochefoucauld
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Güneş gülümsemeleri

Özgür GÜNEŞ - Güneş gülümsemeleri
Site İçi Arama:

- GÜNEŞ GÜLÜMSEMELERI -

Gelseydin Eğer (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

/ / Gittiğin uzaklardan / Gelseydin eğer, / Sana neler diyecektim. / Unutup dağlarıma yağan kar’ı, / Yok sayıp susuzluğumu, / Senin için / Kuru dallarımı süsleyecektim. / /

Ölsem Benimle Gelir Miydin... (Yücel Dönmez) Özlem Şiirleri 

Her ayrılığın sonu, hüznün şarkısını söyler. Yaşamış olduklarından bir türlü kopamazsın. Özlemin, başkaldırışındır, fırtınaya dönüşür tutkuların. İstenmeyen ayrılıklar hep böyle devam eder. Gün gelir, yağmur diner, sular durulur ve düşüncelerinden sıyrılı

Sen Bana Gitmek İçin Gelmiştin... (seblâ) Aşk ve Romantizm 

Anlamıştın gün be gün / Kalbimde yetimliğim saklıydı / Nasıl ki mutluluğa namahremdi sefalet / İşte öyle aşk gönlüme yasaklıydı /

Bana biraz hüzün ver usta, sek olsun! (pelin onay) Özlem Şiirleri 

yapma be usta,../..bu şarkı söylenir mi şimdi...?../..“beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın”../..eh yani,../..tam da damarıma bastın../..ben şimdi sitem etmez miyim aşka..?../..bu şarkı için dibini görürüm bardağın ama,../..bana daha fazla

17 Yaşım Çıldırmıştı (pelin onay) Özlem Şiirleri 

..sanki bir rüyaydı / saat 12’yi geçmişti ama / kül kedisi balodaydı / 17 yaşım çıldırmıştı.. /

Dilimde Ay Tutuldu... /... Dilsizim (pelin onay) Lirik 

üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim / heveslenme, senin için düşlerim başka / aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim /

Bodrum Gezmeleri... /... Seni Düşünürken (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

Yalıkavak’da yalınayak yalnızlığım ve sen yakamoz güzelliği göz pınarlarımda

Nisan Yağmuru... /... Olma (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

..yoldan çıktım, sana düşüyorum / kurtarma beni

Üşüyorum... /... Sesimi Ört (pelin onay) Özlem Şiirleri 

en keyifli sabah kahvaltım ! Sen, / göğsünde yürüdüğüm balıkçı kasabası

İstanbul (PELİN KARCI) Başkaldırı 

Büyülü kente sitem!

Düşüme Düştün... /... Canın Acımadı Ya (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

gitmeyi öğrettiler bana, kalmak nasıldır..? / nasıldır bir göğüste endişesiz uyumak..? /

Öksüz Bir Merktup (Gecehan) Aşk ve Romantizm 

Bu Mektubu Hiç Dönmeyecek Birine Gönderiyorum; Bile Bile...........

... (N.Nedja İvanic) Aşk ve Romantizm 

. . .

Uyuyan Gece, Ben Değilim... (tuncer) Umut 

Beynimde düşünceler savaşı, / Kan gibi süzülüyor satırlar sayfalara... /

Son Kelebek (Mehmet ERDAL KAYA) Toplumcu 

İnsani dışkılarla doldu guam çukuru Yavrusunun başında ağlar deniz anası Piranalar kızıla boyadı son vapuru Gevşemiş kapanmıyor okyanusun vanası

Yağmurkuşu (Kadir KARAMAN) Aşk ve Romantizm 

Sırılsıklam olmaktan başka çıkışı olmayan ku,aşk kuşu.

... (N.Nedja İvanic) Aşk ve Romantizm 

. . .

Sarmaşık (Kâmuran Esen) Özlem Şiirleri 

Bırak! / Alacağını alsın senden hayat! / Nasıl olsa / Şimd'en sonra / sarmaşığın / Çıplak gövdene hiç sarılmayacak, / Yaprakları / Bedeninde oynaşmayacak. / /

Bensiz Yaşamaya Alışacaksın (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yavaş yavaş / Kayıp gidecek yıllar / Avuçlarından, / Tutamayacaksın. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.