..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsan melek olsaydı dünya cennet olurdu. -Tevfik Fikret
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kırık Ayna

MURAT GÜLEÇ - Kırık Ayna
Site İçi Arama:

- KIRIK AYNA -

Sen Benden Hiç Gitmedin (Levent Saral) Aşk ve Romantizm 

Sen benden gittiğin gün

Bendeki Sen (selcuk) Bireysel 

Islak Adımlar (Hüseyin Yıldız) Aşk ve Romantizm 

Günbegün biriktirdim antika aklımla / Fısıltı kokan hediyelik gülüşlerini / Devâsa hayallerle yaklaştım incecik vuslat rıhtımına / Kiralık gözyaşları bıraktım yanına bengisu katarak... / O bakışın hâlâ aklımda...

Şimdi Olsaydın Yanımda (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) Özlem Şiirleri 

Yaptığın her yaramazlık için / ceza verirdim sana. / Her cezan bir öpücük olurdu, / Her yaramazlığın bin ceza. /

Kayıp (ESRA VIZVIZ) Bireysel 

ve bulunduğumdan beri bu ilk kayıplığım......

Sensiz Yarımım, Biliyorum... (Serpil Başol) Yaşam 

Her satırını senin doldurduğun bir şiir yazmıştım, / Öyle bir şiirdi ki bu… / Ne ben yazarken bilmiştim içinde senin olduğunu, / Ne sen okurken bildin yazılanın sen olduğunu, / Öylesine bir şiirdi, / Kimsesiz, sahipsiz…

Sustum (ELCiN ORHAN) Anı 

Yandığım ateşlerde canım sensin yanmadın diye / Sustum. / gecenin dördünde özledim de / Sen hiçbir yerdeydin / Hiçbir zaman özlemedin / Sustum.

Gözlerin (ASLI) Aşk ve Romantizm 

Son kadehimdeki şaraptın sen İçince ne olacağını bile bile içtim seni

Senin Olsun (Guvercin) Aşk ve Romantizm 

Gel al yüreğim seninle doğsun ellerine

Esaretim Zamana (Burcu) Bireysel 

Bir kum tanesinin zamana esareti...

Seni Özlemenin Kitabını Yazabilirim (Kâmuran Esen) Erotik 

Sen bana / yalnızca / Ve sadece / Kahpe sensizliği sor / Rezil beklemeyi / özlemeyi sor. / Tanrı şahidimdir / Kurda / kuşa / Dağa / taşa bile anlatabilirim. / Demem o ki / uzaktaki yakınım: / Vuslatlara yabancıyım, / Ama, / Seni öz

Bana Gel (Kader) Deneysel 

Eğer'le başlayan tüm cümleler...

Sanadır Özlemim (Kader) Özlem Şiirleri 

Özlemler düşürür insanı en yüksek gökdelenlerden, en alçak çukurlara...

İmkânsız Şiir (Serpil Başol) Yaşam 

Bir şiir yazsam / İçinde acım olsa / Ama bir ben bilsem içindeki acımı / Okuyanlar mutlu dizeler görse / / Bir hikaye yazsam / İçinde aşkım olsa / Ama kimse aşkımı tanımasa / Bir ben bilsem adını / / Bir söz söylesem / İçinde özüm olsa / Söz

Bir (Birkan ASKAN) Umut 

Gergin ve tutarsız, / Derinleşir arka sokakta, / Kapanmayan yarama, / Yalnızlıkla tuz basan hüzün, / Ağrısız....

Benden Bıkmışsın Demek... (A. Ceyda Öz) Sevgi ve Arkadaşlık 

Sana ulaşmamalı mı, /boyun mu bükmeli kahpe kadere, / Sen mi olmalısın yanı başımda, / Ben mi olmalıyım bir terki diyar kervanında… /

Artık Git! (A. Ceyda Öz) Başkaldırı 

Tarifsiz hüzünler içindeyim / Oysa hani hep güldürecektin beni / Solarsa bir gün didemin ışıkları / Hani çekip gidecektin /

Ağustos Çıkmazı... (A. Ceyda Öz) Aşk ve Romantizm 

Kulağımda bir eflatun ses / Dokunamadığım yasak bir elma /

Hoşçakal... (Arzu Altınçiçek) Yaşam 

İşte gün ağrımaya başladı solmuş perdeler ardında. / Birazdan beni uğurlayacak ezanlar / Seni uzaklarda yaşamak için, ektiğim tomurcuklara / Düşecek gözyaşların. / / Ve ben uzaklarda gözlerimi yıkayacağım / Son vedamı yapacağım bahçemde ki gül

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.