..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşam başlangıcı olmayan bir yolculuktur. -Victor Hugo
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - bazı şeyler var...

Funda Doğan - bazı şeyler var...
Site İçi Arama:

- BAZI ŞEYLER VAR... -

sadece sessiz ve loş, kimsesiz...

Bazı Geceler (çaylak) Yeraltı 

Yokluğuna Dokundum / Ellerime Çiy Düştü... (İmdat Özcan) Özlem Şiirleri 

bu deli kentin sabahına inat / / senli geceler kuşandım / / gözlerini dokudum / / kapanmak bilmeyen göz kapaklarıma... / /

Güneşsiz Doğan Gökkuşağının Bittiği Yer (Nesrin Göçmen) Başkaldırı 

Bir yosmanın kalçaları gibi kıvranan maviler / Heves kokar, ihtilal kokar, aşk kokar, intikam kokar / Kirpiğine değen yaşları saklar rüzgârlar / Sahipsiz bir sevda gibi hatalarının koynunda / Nefesi tıkanmış, yüzüne tükürülen mahkum olur / Yazarsın rengârenk isyanlarını yağmurlarla / GünEşsiz doğan gökkuşağının hapishanesinde /

Hatırlamıyorum... (Seynur İnal) Bireysel 

Hatırlamıyorum, En son ne vâkit tutunmuştum Baharın eteklerine...

Kanlı Kilim (Esra Güzelipek) Başkaldırı 

Dışarıda / Çocukken alıştığın iklim / Elinde / Kendini inkar etmeyen çay / Ayağının altında bir kilim / Yanıbaşında / Azıcık ölüm... /

Hep Hayal Kurmak İstiyorum (Ayça) Aşk ve Romantizm 

Güzel olmak istiyorum,güzel giyinmek,siyah beyaz iken aniden renklenmek

suya yazıyorum kendimi (Emel Koçer Gür) Bireysel 

her dönemeçte soluklanıp / bakıyorum ardıma / doğumla - ölüm çemberinde...

Nar çiçeği bir akşam (ZEYNEP DİDEM) Erotik 

Doru kısraklar şaha kalktı içimde. / Canım seni çekti. /

Hiç Kere (Aysel Zengingül) Özlem Şiirleri 

Silik bi gözyaşı, / Verilmemiş-alınmamış fotoğraflar / İçilmemiş bi kadeh rakı, / Yarımca sevişmeler… /

Kelebek (gönül alagöz) Garip 

Burada yeniyim.Ve oldukça da acemi.Bir şiirim paylaşmak istedim.Teşekkürler...

Dönüşü Olmayan Gidiş (Kâmuran Esen) Bireysel 

Gidenin ardından......

Yansıma (Diren Yardımlı) Tasavvuf 

Saatlerini bir karıncaya ver / Yansımanı yakalayacaksın / Bembeyaz bir kağıdın, pürüzlü yüzeyine dokun, / Kendini hissedeceksin /

... mi? (Sevgi Yavuz) Bireysel 

her şeyi silebilir mi insan / yok sayabilir mi yaşanmışı / zaman unutturur mu geçmişi

Yansımalar (ümit zayim) Toplumcu 

gerçeklerle yüzleşme...bulunduğumuz yeri tespit etmek bazen okadar zor ki...nerede olduğumuzu,nerede durduğumuzu kendimiz bile bilemiyoruz...biz doğru taraftamıyız acaba?

Filistin'li Çocuktan Mektup 2 (Yılmaz Çelik) Toplumcu 

Masal Kızı (Atilla Güler) Yaşam 

Oyuncak Bebeğim (tulay) Modern 

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.