..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Şiir, seçmek ve gizlemek sanatıdır. -Chateaubriand
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kırçiçekleri

Taki Akkuş - Kırçiçekleri
Site İçi Arama:

- KIRÇIÇEKLERI -

Çiçek bahçesi

Tanrı Yazar Olmalı (Atilla Güler) Bireysel 

Koş Sarı Gülüne Koş Sen Sevgili (Nesrin Göçmen) Bireysel 

Yalanla beslendim günde üç öğün Cehennemmiş meğer yaptığın düğün İhanet denizi daldığım gönlün Koş sarı gülüne koş sen sevgili

Hoşgeldin Aşkım (Aydan Seylan) Aşk ve Romantizm 

O aranan kan..... 0 Rh +

Masallar Küçükken Büyürdü (Ali AYDOĞDU) Bireysel 

Katil Kim... (gökhan özbay) Öyküsel 

polisler boş kovan peşinde, / beni vuran revolverin balistiği için!.. / kanımla yazdığım yarım kalmış ismi katilim sanıyorlar, / oysa, dün geceden beri, başıma ağrılar girene dek düşündüğüm, / siyah-beyaz bir filmin baş aktörünün adı o...

Arş"ın ve Arz"ın İçinden (Murat Tali) Deneysel 

Kırk İkin }c{ İ Yağmurlar... (Burcu Yıldızer) Bireysel 

Kuşanmışken / en derin yaralarıma sebep acılarımı, / karşında dimdik durduğuma bakma!! /

Yağmurlar (ayhan ozkan) Aşk ve Romantizm 

Yağmurlar yağıyor gündüze ve yağmurlar akşamdan kalma...

Dayanamam Ağlarım (selma) Aşk ve Romantizm 

İçimde boş haykırış,pusuda göz yaşımdır

Anne Beni Bi' Daha! (Nilay Aksu) Başkaldırı 

başı boş bir rüzgar gibi gelip geçiyorum nesneden/ / gizli bir özneyim adımı çağırmıyor kimse /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.