Konuş ki seni göreyim. -Aristoteles |
|
||||||||||
|
kaçtığım bir aşka izimi kaybettirdim sonunda bulduğum an yitirdiğim sözcükler gibiyim sesimden kaçıyorum ele veriyorum kendimi serserinin biriyim gecenin bir vakti yürüyüp gidiyorum içimden yazımın her zaman ağlayan bir imi yarım kalan bir gülüşü resmeder bir hali var yüzümün önümde hep iki yol birini yürüsem geç kalışım birine kırgınım mızıkçının biriyim hep ucu ucuna bir yetişmeyim sevmeye başı boş bir rüzgar gibi gelip geçiyorum nesneden gizli bir özneyim adımı çağırmıyor kimse hep bir ayrılığı soyunup giyiniyorum hep yarım kalıyor nota aynı şarkıyı söyleyip aynı yerde detone olan biriyim bezginim bu kez getirmeyebilirim sonunu inceldiği yerden bir düğüm daha atabilirim delinin biriyim asfaltın ortasına yatabilirim bir dügüm daha atabilirim/ dönüp baktığımda ipteki düğüm sayısıdır yaşamalar bilirim oysa kendimi gücüm yok avutmaya artık anne bana daha iyi bir yalan bul kendimi sırtımda taşımaktan yoruldum anahtarı kırılmış kapı gibiyim kilitliyim üstelik kimsesizin biriyim suya atılmış buz parçası gibiyim vakitsiz bir yağmurum bir gün bir yerde apansız dinebilirim anne beni bu kez dogurma bi’ daha! Nilay Aksu
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nilay Aksu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |