..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Şiir, duyguların dilidir. -W. Winter
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - bazı şeyler var...

Funda Doğan - bazı şeyler var...
Site İçi Arama:

- BAZI ŞEYLER VAR... -

sadece sessiz ve loş, kimsesiz...

Bir Ateistin Duasını Duymak İsterdim (Ahmet Savaş) Din 

Bir ateistin duasını duymak isterdim.. Apansız bir korku, dehşet, yalnızlık ve çaresizlik anında, varlığına inanmadığınız bir kudrete hangi kelimeler ile yakardığınızı duymak isterdim..

Uymadım Hayatımın Yazım Kurallarına (Gökçe Dölek) Yüzleşme 

Ünlem, virgül,üç nokta... Ne fark eder ki ben noktayı koyduktan sonra. Nokta nokta nokta...

Hayallerin Ötesinde (Funda Doğan) Yaşam 

Ben bugün de uyuyacağım. Bugün de hiç bilmediğim ve yaşamadığım bir hayatı yaşayacağım. Bugün de her zamanki gibi hayallerimin ötesinde bir oyuncu olacağım…

Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma (ismail sarıgene) Sevgi ve Aşk 

Eğer gelmeyeceksen sevgili ; bırak tövbeleri yarım kalmış günahlarını ser bedenime. Sevgiyi haketmeyen kalbim bari bir işe yarayıp küllerimden yalnızlık gülleri yeşersin yalnızlığın gölgelerinde. Bir yudum sevginle düşlerime gelmeyeceksen; bırak ta sensizliğin içinde avuç içlerinden kanatlanayım sonsuzluğun satırlarına. Bir avuç güneşinle karanlıklarımı ezmeyeceksen; bırak dilinde ıslanacak son dua, gözbebeklerinde akan son damla olup toprağa ben sarılayım.

Sitem (Funda Doğan) Sevgi ve Aşk 

neden yaptın bunu? neden?

Haykırış (Funda Doğan) Yüzleşme 

Bugün, bugün yaşamak istemedim...

Hep Bunu Beklemiştim (Funda Doğan) Sevgi ve Aşk 

Elim ayağım birbirine dolanıyor

Eylül (Serpil Başol) Yaşam 

Eylül… En sevdiğim ama en sevmediğim ay… Mutluluk ve mutsuzluğu aynı zamanda yaşamak… Sevmek… Sevmeyi hak edip etmediğini düşünmek…

Gecenin İçinde Yalnızlığımla... (Serpil Başol) Yaşam 

Üşüyorum ben. Sanki çıplağım. Sanki korunmasızım. Sanki ben, ben değilim. Sanki anlamsız her şey. Dost kuytumu arıyorum böyle zamanlarda. Beraber ağlayabilirim onunla. Anlamasa da benimle ağlar, beni sarar, ısıtır dost kuytum.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.