..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Aşkın aldı benden beni. -Yunus Emre
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - TUTKUM-1

Bilal COŞKUN - TUTKUM-1
Site İçi Arama:

- TUTKUM-1 -

AŞK...En Güzel Yalanmış

Yumak (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Kocaman beyaz bir yumaktık senle ikimiz / Yuvarlandık durduk hayatın dikenli yollarında / Kah bir engele rastladık gidemedik biri yardım edene dek / Kah biraz hırpalandık çocuk ellerinde hayatın /

Aşkın Ucunda (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Hep avuçlamak istedim / Hissetmek güllerin kırmızısını / Çiy düştü yapraklarıma / Ağırdı / taşıyamadım /

... mi? (Sevgi Yavuz) Bireysel 

her şeyi silebilir mi insan / yok sayabilir mi yaşanmışı / zaman unutturur mu geçmişi

Neden bu öfke? (BİLAL COŞKUN) Taşlama (Kinaye) 

Gözlerindeki şimşek,dudaklarındaki isyan, /

kızıma özel (H.Deniz Hatipoğlu) Çocuk 

Mutluluk yanı başımda / Göğe seslendim şükrettim / İçimden haykırmak geldi ne biliim, yağmurda ıslanmak / Aşk işte bu olmalı / Kızın gibi yar olmaz / Nicedir halim bilinmez / Bebeğim dinle ninnimi bestelediğim kaçıncı konçerto bilmem / Nihavent im

merhaba sevgi insanları (H.Deniz Hatipoğlu) Yazarlar ve Yapıtlar 

Yazarı İkbal Gürpınar , kitabının adı; içimden geldiği gibi. Gerçekten de öyle bir kitap.Onu ilk ekranda gördüm şiirleri öyle manalı okuyordu ki etkilenmemek olamazdı. Böyle insanlar da varmış dedim sevgiyi gerçekten bilen ve hisseden , karşısındakinin n

Yitik Çan Sesleri (sonrenk) Lirik 

boz bulanık gezinirken iki yıldız / ikiz sözcükler dökülür sızı kıvamında

Kayran (sonrenk) Özlem Şiirleri 

gidişim...orak aylarında melez akşamların / harman sarısı özlemi /

Islak Kuğu (sonrenk) Lirik 

aynalar tutarım ölü fısıltılara / gizler ağzını rüzgar / geceleri serin / dökerek eteğindeki portakal çiçeklerini /

Buhur Dağı ile Kınalı Ceylan'ın Masalı (İlke ERSOY) Destan 

"Gecedir; ayrı düşmüş sevgililerin elzemi hasretleri göğsünde emziren...Gecedir; tek yürekte iki taşkın nehir gibi coşan, ikiyi bir kılan, biri ikiye bölen sevdaların beşiği..."

İlke Ersoy'a Mektuplar 1 / Sardunya Zamanları (pelin onay) Yaşam 

Sardunya zamanlarıydı ve her şeye rağmen mutluyduk...

Beni Artık Sevmeyin (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

sol göğsüm../..yanık göğsüm../..nasıl da zor sevgi aramak resimlerde../..bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm

Gelgit (Nilay Aksu) Bireysel 

aynalar sırrı dökülmüş soluk / artık bir iç yangınısın bana / yazılmamış bir şiiri arar gibi / paramparça / yüreği ağzında /

Bir Yudum Moskado (AsYa ForeweR) Aşk ve Romantizm 

Bir Yudum Moskado /

Met Cezir (ŞÜKRÜ POLAT) Bireysel 

İnsan hayatında da met cezirlerin oldugunu ve insanın bu iki unsur arasında gidis gelisler için varoldugunu, bu gidis gelisler esnasında dikkatli seyredilmesi gerektigini, asla ve asla gecmisi seyre dalmamak, daima ileriye bakmak

Söyleyin Ona (ELCiN ORHAN) Özlem Şiirleri 

yağmur söyle ona, / söndüremediğin hasretimi / toprak kokusu kadar sevdiğimi söyle. /

Susuyorsun...devam et... (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu, düştüm../ susuyorsun...devam et...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.