..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İyi bir aşk mektubu yazmak için, neler yazacağını bilmeden oturman, kalktığında da ne yazdığını bilmemen gerekir. -Rouesseua
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Vurgun

Yusuf Kayan - Vurgun
Site İçi Arama:

- VURGUN -

Terminal

Şeftali ve Çekirdeği (Gürcan Erbaş) Lirik 

çekirdeğimdeki aşk hiç sönmedi ki yazıyorum yeniden..ağacın yaprağından, gülün dikeninden, şeftalinin çekirdeğinden. Ekmeğini taştan çıkaran adam gibi.

İnsan Kimi Öper En Çok (Gürcan Erbaş) Lirik 

bir kez daha yaşasak ağaçların altındaki güzelliği, yanımızda olsa yine o sevilenler..daha nice sihirli sözcüklerle karşılardık onları..şimdi buradan uğurluyoruz onları..güzel sözcüklerle.

Mavinin Hepsi / Yanık Kırmızıda (Gürcan Erbaş) Lirik 

deliler gibi onu kovalıyorum, sularda, gökyüzünde, ufuklarda..geceleri yıldızlara bakarken, ilk saatlerinde sabahın güneşi beklerken..bir iz, bir haber bekliyorum..kaçak bir suçlu da değil.. nereye kadar gidilecekse izinden gidilecek..bulana dek o güzel şiirimi !

İçimde Senin Hislerin (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

Bir eylül yağmurunun/Delice yeryüzüne koşan/Damlalarında buldum /Islak dudaklarının nemini...

Bu Yabancı Şehrin Yağmurunda Hasretimsin Sen (Levent Ümit Temiz) Deneysel 

Varlığın bir güneşle gelmişti / Yokluğun yağmurla /

Sana Gel Demek / 4 (İmdat Özcan) Özlem Şiirleri 

ak alınlar kuşanmaktır sana gel demek / kan – ter içinde / helal kazanmaktır / kavgasını vermektir ekmeğin / soğanın...

Bitsin İşte (Beste Sultan K.) Garip 

Kırlangıç'ın Türküsü (Osman Volkan Şahin) Yaşam 

Nasıl Borçluysan Beni Yaşamaya, Öyle Mecburum Seni Yaşamaya (FUNDA BİLGİLİ) Aşk ve Romantizm 

Kirli Çamaşır (nida) Modern 

Eskidendi

Ben Direnirim Hayata / Şimdi Git... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

Şimdi git / Cellat bıçağı boynumda kırılsın / Irmaklar durulsun / Şimdi git / Yürek namlusunda kurşun yorulsun...

Anıları Bitiremedim (ELCiN ORHAN) Anı 

Senden bana bir kaç kırıntı kaldıysa bu anılar, sarılıp yaşarım ben anılara sarılıp bu zamana sana öyle gelebildim.. ama bilmedin...

Yalnız / Bir Hüzün Alabilirim (Kâmuran Esen) Bireysel 

Ama / sen / Gelmeyeceksen eğer, / (Bir tek ona yerim var) / Yalnız bir hüzün alabilirim. /

Yaşamak Sevdaya Yakışır / Gün Doğacak... (İmdat Özcan) Umut 

Acı düşecek cellat bıçağına / / Bıçak kanayacak... /

İçimde Eskiyenler 2 (Birkan ASKAN) Anı 

Tanımadığım senmiydin, Hayatımı, Ölüme adım adım bilerken, İçimi kanatırcasına ağladığım, Senmiydin, Yoksa, Yalan bir hayamiydin...

Kapalı Oda (Levent Ümit Temiz) Anı 

Biz gideriz anılar kalır

Sen Gideli (Kâmuran Esen) Halk 

Yöresel ağız

Sorma Bana (ELCiN ORHAN) Anı 

Bilmem seni affeder miyim / Sorma bana!

Sükût Dillenir Bugün... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

yüz yansıma fakiri aynada...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.