..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Bilmezlik ile ne hoştum; hayalimde ne güzellik, ne de aşk vardı." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Gülümse...

GÖNÜL GÖÇEN - Gülümse...
Site İçi Arama:

- GÜLÜMSE... -

Gülümsemek uluslar arası bir dildir...Tercümeye gerek duyulmaz...

Pollyanna (Ahmet Çaylar) Yazarlar ve Yapıtlar 

Mantığın duyguların önüne geçtiği, duygularla değil akılla hareket etmeyi öğreten mutluluk oyunu, yaşam öğretisi, tatlı limon POLLY-ANNA.

Kurtar Beni... (Özlem Ünder) Aşk ve Romantizm 

CEYHUNDAN...

Gönlüme... (Özlem Ünder) Sevgi ve Aşk 

gönülüme...ablama benden......

Yaşam Nedir? (fırat) Başkaldırı 

Gökyüzünde dünyayı yaşarken sonsuz özgürlüğümle birlikte, yaşamı arıyordum ne olduğunu bilmeden... Bir su damlasıydım, güneşin ışıklarında renklerle oynayan, karanlıklarda yıldızlarla konuşan... Mutluydum rüzgârla birlikte maviliğe savrulurken, mutluydum

Hayata Dokunmak (Ömür İsfendiyaroğlu) Yüzleşme 

Hayata dokunmak, yaşamı tam dokunduğumuz yerden yakalamak belki de... Yaşamda bizim için çok önemli olduğunu belkide farkedemediğimiz bir duyuyu yüz üstüne çıkarmaktı tüm isteğim

Şamfıstığı (Zehra) Aşk ve Romantizm 

Yolcu (Günce) Toplumcu 

Ben de seninleyim o ıssız yolda / Birbirimizden bihaber olsak ta...

Yok (Onur Erdoğan) Aşk ve Romantizm 

Tam olarak bitmemiş bir çalışma, hep başlayıp da yarım bıraktıklarım gibi aslında. Bir arkadaşımın başından geçen bir kara sevda sonrası yazdım... Yorumlarınızı bekliyorum...

Düş ve Kent... (Sevin Güleç) Yaşam 

içimdeki umutları yok eden kente her sabah uyanıyorum sessizce.Gözlerim yanıyor.Uzaklara bakıyorum yoksunuz...

Yağmur ve Barış (Manço) (GÖNÜL SEVİNÇ) Unutulamayan Dönemler 

Bu buhranlı güne bu yağmurlu havaya rağmen neşelerinden hiçbir şey kaybetmemiş bu çocuklar en güzel en cici kıyafetleriyle ıslandıklarına aldırmadan kapımıza şeker almaya gelirken aslında bizlere mutluluk getirdiklerinin farkında bile değiller...

Doğmamış Oğluma Hoşçakal... (ayşe izci) Yaşam 

Yaşanan acılar hiç silinmiyor insanın zihninden,üzerinden aylar geçsede ve yüzlerce yalancı kahkaha atılsada üzerine. Ve yine düğümleniyor insanın boğazında... İşte böyle bir kesit kendi yaşamımdan.......

Eşinizin Kalbini Feth Edin (Zeynep Küçük) İlişkiler 

Siz benim dedikleri mi bir uygulayın. Aman efendim. “Aman” demeyin. Sonucu harika olacak.

Pasifistin Şiiri (zahir ezemet) Başkaldırı 

Tarihin sonu

Siyah - Beyaz (müge eralp kaya) Yazarlar ve Şairler 

şarkı devam ettikçe içimdeki renkler karıştı gitti birden...

Sadece Gülümse... (müge eralp kaya) Yazarlar ve Şairler 

kendi dünyasında sevgi durağı vardı ve o durakta beklemek bir şanstı...

Sadece Seninle... (müge eralp kaya) Yazarlar ve Şairler 

sanki birşeyler yarım kaldı...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.