..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir şey yaşam kadar tatlı değildir. -Euripides
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - osman erdoğmuş
osman erdoğmuş - Aşk İklimi
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Yeter Be Gülüm (osman erdoğmuş) 1 Ekim 2004 Aşk ve Romantizm 

Çok şey mi istedim senden, / Zannetmiyorum. / Bülbülün güle ötmesi, / Gülün aşkı bülbül sesi, /

Sevdiye'ye Sev Diye (osman erdoğmuş) 27 Eylül 2004 Aşk ve Romantizm 

Kalbimi çiçek yapıp sunsam sana sev diye, / Gönlüm senin bahçendir girer misin Sevdiye

Yoruldum Be Arkadaş (osman erdoğmuş) 27 Eylül 2004 Soyut 

Saniye dakikayı / Kovalarken durmadan, / Saatlere bakmaktan / Yoruldum be arkadaş

Asıl Görevimiz (osman erdoğmuş) 11 Eylül 2004 Din 

Külli bir irade ile her şeyi elinde bulunduran Rabb’imiz,hayatımıza, dünyamıza,kainata

Doğumun Kutlu Olsun (osman erdoğmuş) 11 Eylül 2004 Tasavvuf 

Zulmeti dağıtacak / Doğumun kutlu olsun. / Dünya aydınlatacak / Doğumun kutlu olsun

Özledim (osman erdoğmuş) 11 Eylül 2004 Aşk ve Romantizm 

yine gönlüm dalgalı / karadenizden de beter / tak etti canıma sensizlik / gel artık yeter

Aşk Olsun Canım (osman erdoğmuş) 11 Eylül 2004 Aşk ve Romantizm 

selam sabahı bıraktın / aşk olsun canım aşkolsun / bugün solundanmı kalktın / aşk olsun canım aşkolsun

Gül ve Can (osman erdoğmuş) 30 Ağustos 2004 Aşk ve Romantizm 

Dalında bir gül görsem kaplar beni heyecan / Dünya bir çöp eder mi sen yanımdayken gülcan

Donatacağım (osman erdoğmuş) 30 Ağustos 2004 Aşk ve Romantizm 

yüreğimi yar diye gülle donatacağım

Seni Tanımadan Önce (osman erdoğmuş) 25 Ağustos 2004 Aşk ve Romantizm 

seni tanımadan önce de yaşıyordum / hayattan zevk de alıyordum

Gül,güzellik demektir,aşktır ve de sevmektir
Katlanmazsan dikenine boşa kürek çekmektir

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © osman erdoğmuş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 21:36:37