..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlarım her zaman gerçekleşmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - osman demircan
osman demircan - Direncin Sesi
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Martı Beyazı (osman demircan) 28 Aralık 2020 Başkaldırı 

Gözlerim Kan Davalıdır Her Geceye (osman demircan) 26 Ağustos 2020 Anı 

Üzerimde kanlı gömleksin sevgili Dağlarda ceylan dallarımda serçe Bağlarımda gül şehirlerimde nefes Bırakmadan kime gittin ey sevgili

Yanlızlık Çinlidir (osman demircan) 8 Ocak 2020 Bireysel 

Özlem (osman demircan) 11 Mayıs 2019 Aşk ve Romantizm 

Özlemin mum ışığında ısınmak gibi. Öyle karlı öyle ayazsın ki yüreğimde

Varlığın Sevda Yokluğun Fırtına (osman demircan) 26 Aralık 2018 Lirik 

Ey ela gözlüm dünya olsa ayna Yansır siman dağa taşa deryaya Benzer cihan seninle yakamoza Varlığın sevda yokluğun fırtına

Ey İnsanoğlu (osman demircan) 2 Kasım 2018 Toplumcu 

Bakışlarımı topluyorum gözlerinizden beni beklemeyiniz Bavuluma dolduruyorum sözcükleri sessiz sessiz Dost musunuz, düşman mısınız, can mısınız her ne iseniz Çekip gitmek istiyorum sesinizden, elinizden, eteğinizden Sus olsun, yeter artık olsun bundan sonra bendeki yeriniz Artık bir daha sevmeyeceğim sizleri çok iyi bilmelisiniz

Mum Gibi (osman demircan) 23 Eylül 2018 Lirik 

Dokunmak isterken gözlerine ellerine Seninle sensizken seviştim ey sevgili Beynimi yakan bir anlık düşünceyken Gündüzler geceler boyu fitil ateşi gibi Her daim beni mum eyledin ey sevgili

Kök Salmışım Yalnızlığa (osman demircan) 23 Eylül 2018 Bireysel 

Kim demiş yalnızlığın ürkütücü olduğunu Ben seninleyken yaşamışım asıl korkuyu Adın kazınıyorken gövdeme yazıla yazıla Meğer ağaç gibi kök salmışım yalnızlığa

Bir Bilebilsem (osman demircan) 30 Nisan 2018 Aşk ve Romantizm 

Bir Mülteciyim (osman demircan) 3 Nisan 2018 Aşk ve Romantizm 

Sulara vuruyorken silüetinin aksi Ay parçası ışık hüzmesisin sanki Kor ateşten gelen bir aydınlık gibi Hayalin ışıl ışıl yakıyor gözlerimi

Yalnız Yürek (osman demircan) 17 Mart 2018 Anı 

Sonsuz deryada balık misali Çırpındık durduk aylarca yıllarca Aradık arandık buluruz ümidiyle Yok olduk son bulduk biteviye

Cesaret Aşktan Güzel (osman demircan) 28 Şubat 2018 Anı 

Her Gece (osman demircan) 27 Kasım 2017 Aşk ve Romantizm 

Ah Kalbim (osman demircan) 27 Kasım 2017 Taşlama (Kinaye) 

Ey Yar!sevgili (osman demircan) 6 Kasım 2017 Aşk ve Romantizm 

Uzar bakışım deniz mavisi tonlarında Dalga gibi çarpar yüreğim heyecanınla Pır pır ederken şu gönül kanatlar gibi Ey yar!Sevgili uçur beni martılar gibi

Ateşe Dönüşür Güller (osman demircan) 2 Ekim 2017 Aşk ve Romantizm 

İyilik (osman demircan) 1 Ekim 2017 Toplumcu 

Güller ve Yaseminler (osman demircan) 10 Ağustos 2017 Aşk ve Romantizm 

Ateş ve Kül (osman demircan) 16 Haziran 2017 Aşk ve Romantizm 

Terk etmek geride bir şey bırakmamaksa Bir evden dönmemek üzere ayrılmaksa Ayaklarımın altından çekiyorum kilimlerini

Varlığım Bir Okyanus (osman demircan) 8 Şubat 2017 İtiraflar 

Varlığım bir okyanus. Kendi sularımda boğuluyorum. Çırpınışlarım, haykırışlarım bir dalga sesi. Kendimi atıyorum kıyılarıma. Sonra bir iç çekiş gibi kendimi çekiyorum yine kendime. Sürekli bir gelgit hali yaşıyorum. Varlığım boğuyor beni.

Ben intihar ediyorum. Kendimi edebiyat denizine atıyorum. Kelimelere boğuluyorum. Ölüyorum. Siz bunu nereden bileceksiniz ki. Kaç yazarla tanıştınız ki onun ölümünü de tanıyasınız.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © osman demircan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 11:15:49