..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sorularla dolu bir kitap... hiçbir zaman eksiksiz olamaz. -Robert Hamilton
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Serap Tan
Serap Tan - Akşamüstü Konuşmaları...
Site İçi Arama:

Şiir
  Ortaçağ Yalnızlığı (Serap TAN) 28 Nisan 2007 Yeraltı 

O, size küsmüşse bir kere yemek yemeyi unutup kendinizi yemeye başlarsınız.Bir şatonun içindesiniz ve onu yazmak tek çareniz...günümüz yalnızlığı değil bahsettiğim kalabalık içinde değilsiniz; düpedüz yalnızsınız yani... /

Kimsiniz Sen? (Serap TAN) 1 Mayıs 2007 Garip 

Yazmış Bulundum! (Serap TAN) 1 Mayıs 2007 Aşk ve Romantizm 

Elime aldığım her kalemin ucu sana değiyor.Elimde değil...Ne yapayım?? Yazmış bulundum seni...Gerçi,bir hayalden ibaretsin.Seni yazdığım yer :küçük su birikintileri.....

Sana Aşeriyorum... (Serap TAN) 27 Mayıs 2007 Aşk ve Romantizm 

İmansız Bir Eylülde Kanama... (Serap TAN) 25 Haziran 2007 Aşk ve Romantizm 

Kızgınlığıyla gelir her ağustos ve her eylül kanatmaya meraklıdır...Gidişlerin tüm biletleri o zaman kesilir çünkü.Ağlamaya mahkum eylül ikindileri offf....

İçimden Tren Geçti (Serap TAN) 1 Ağustos 2007 Aşk ve Romantizm 

Meliha Teyze'nin Gülleri (Serap TAN) 10 Ağustos 2007 Aşk ve Romantizm 

Buluntu Sevinci (Serap TAN) 15 Ekim 2007 Aşk ve Romantizm 

Beklerken (Serap TAN) 22 Ekim 2007 Özlem Şiirleri 

Bir Mumun Yangına Bakışı (Serap TAN) 12 Kasım 2007 Bireysel 

Gebereceksin (Serap TAN) 13 Aralık 2007 Bireysel 

Kehanet değil bu.Kızgınlıktan söylenen iki lakırdı da değil.Ölümün hafif kalır belki acılara dayanmanın yanında.Çünkü daha beteri var: Gebereceksin!

Sahici Bir Kardan Kadın (Serap TAN) 3 Ocak 2008 Garip 

Buruşuk (Serap TAN) 12 Mart 2008 Bireysel 

Meryemcesine (Serap TAN) 24 Mart 2008 Toplumcu 

Araf'ta Duran (Serap TAN) 1 Nisan 2008 Yeraltı 

Öyle de Olur Böyle De... (Serap TAN) 10 Temmuz 2008 Deneysel 

Hiç farketmez inan! acı da olur mutluluk da seninle...

Uzağa... (Serap TAN) 19 Eylül 2008 Deneysel 

bu kadar yakınımdayken

Uçurumun Kayıkları (Serap TAN) 16 Mart 2009 Bireysel 

Sendeleyerek (Serap Tan) 7 Eylül 2010 Özlem Şiirleri 

sendeleyerek, "sen" diyerek, seni dileyerek...

Çengelli İğne (Serap Tan) 9 Ekim 2010 Bireysel 

07.09.2010 15:42:59  

Bir sokak lambasının ardından doğuyor yine akşam. Topuk sesim usul usul olsa da ayaz ayaz bağırıyorum sensiz sedasız sokaklarda. Ellerimde poşetler, yüküm dünden ağır… Aptal bir şarkı var dilimde benim uydurduğum. Şehrin en işlek caddelerini flulaştıran telaşlı vakti seyrediyorum. Caddelere, sokaklara bakıyorum… Öksüzün trene baktığı gibi... Sıkıldığımı hissediyorum her şeyden. Şehir manzaralı steril sitelerin birine taşınmayı düşünüyorum. E tabi bir de doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğimi... Dilimden küfür döktüren her şeye üç nokta gönderiyorum. Hayatın topuna. Beni oyaladığını zanneden her şeye, her şeye üç nokta… Akşam takılıyor gözüme. Ve sıradaki üç noktayı bütün akşamlara gönderiyorum. Duruyorum olduğum yerde isyan bu diyorum...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Serap Tan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 23:12:33