..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Pek çok doktorun yardımı ile ölüyorum. -Büyük İskender
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Serap Tan
Serap Tan - Akşamüstü Konuşmaları...
Site İçi Arama:

Deneme
  Yazıldığı Gibi Yaşansaydı Aşk... (Serap TAN) 24 Mart 2008 Sevgi ve Aşk 

Bulduysanız eğer kötürüm etmeyin gerçek aşkı. Harcadığınız emeği kaprislerle küle döndürmeyin. Bulduysanız eğer yazıldığı gibi yaşayın onu. Fazlasını istemeyin...

Kasımüstü (Serap TAN) 7 Nisan 2009 Sevgi ve Aşk 

Annemden öğrenmiştim bu sözcüğü. Hiçbir ay için kullanıldığını da duymadım daha. "Kasımüstü" yol yakınken yani...

Yasyarım... (Serap TAN) 7 Nisan 2009 İlişkiler 

Hiçbirşeyi bütün yapamadan pantolon paçalarımdan akıtmışım orta yere. "Olsun" diyebiliyorum yine de. Marifet budur işte!

Köye Gitti Onlar! (Serap Tan) 1 Eylül 2010 Yüzleşme 

Yazık! Çok bekleyip, çok umut ettiler seni, mutluluğu... İçimdeki büyümeyen ucube yavrusu, dışımdaki orta yetişkin… Köye gitti onlar. Küfür ede ede, arkalarına bakmadan ve bir veda etmeden meraklı bakışlara gittiler…

Şehirlerarasında (Serap Tan) 7 Eylül 2010 İlişkiler 

Yola gidebilir, yoldan gelebilir insan. Şehirlerarasında tüketebilir ömrünün yirmili yaşlarını, bazen de tamamını. Gün geçtikçe uzaklarda çoğalan özlemle baş edemeyebilir. Kendi samimiyetsizliğinden bihaber, özür dilercesine geri dönebilir. ‘Ayrılık, bedensel uzaklıktan ibarettir’ şekeriyle kandırmaktan vazgeçebilir sevdiklerini. Geri dönebilir.

07.09.2010 15:42:59  

Bir sokak lambasının ardından doğuyor yine akşam. Topuk sesim usul usul olsa da ayaz ayaz bağırıyorum sensiz sedasız sokaklarda. Ellerimde poşetler, yüküm dünden ağır… Aptal bir şarkı var dilimde benim uydurduğum. Şehrin en işlek caddelerini flulaştıran telaşlı vakti seyrediyorum. Caddelere, sokaklara bakıyorum… Öksüzün trene baktığı gibi... Sıkıldığımı hissediyorum her şeyden. Şehir manzaralı steril sitelerin birine taşınmayı düşünüyorum. E tabi bir de doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğimi... Dilimden küfür döktüren her şeye üç nokta gönderiyorum. Hayatın topuna. Beni oyaladığını zanneden her şeye, her şeye üç nokta… Akşam takılıyor gözüme. Ve sıradaki üç noktayı bütün akşamlara gönderiyorum. Duruyorum olduğum yerde isyan bu diyorum...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Serap Tan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 23:14:16