|
Ben kimim?
Ben benim
Ben den başka var mı bu dünyada?
Beni ben yapan nedir?
Bensiz olmayı, ben bana yakıştırmam
Sen kimsin?
Sen sensin
Senden başka var mı bu dünyada?
Seni sen yapan nedir?
Sensiz olmayı, sen sana yakıştırabilir misin?
O kim?
O sensin
Ondan başka var mı bu dünyada?
Onu o yapan nedir?
Onsuz olmayı, ona ve sana yakıştırabilir misin?
Ben, sen, o hepimiz bir varlık, hepimiz bir yaşam
Soruyorum sana sen sensiz yapabilir misin?
|
01.02.2008 17:18:25
|
18 ocak 2008 |
| |
"Boşluksuz Bir Yazı."
İnsanlar neden okur, okumak beslenmek gibi bir ihtiyaç mıdır?
Peki insanlar ne okumayı sever, akıl verenlerimi yoksa sahte dünyalar yaratanları mı?
Şiir ya da roman, hikaye ya da öykü içinde ne arar insanlar?
Birşeyler yazmam için bu olguların cevaplarını bulmam lazım.
Cevaplar ( tabi bana göre)
İçinde kendilerini buldukları yazıları okumayı seviyor insanlar, sanki beni anlatıyor dedikleri yazı, şiir, ard arda cümle kümeleri ilgilerini çekiyor bence.
Bazen de içinde bulundukları durumdan kimler nasıl kurtulmuş diye akıl veren kişileri okurlar belki de? |
|
18.01.2008 20:43:15
|
18 ocak 2008 |
| |
Yazar olabilmek için ne kadar geç ne kadar erken bunu bilmiyorum, dile getirmek istediğim o kadar çok şey var ki
Konu bulmalıyım, sadece yaşadıklarımı yazarsam beni dinlemekten usanan insanlar olabilir etrafımda
Aslında insanlar dedikoduyu ve hikayeleri severler hele de bu yaşanmışlıklar içinden gelmişse
Okurlarla yüzleşmekten korkuyorum desem mi? Yoksa yazdıklarım neye kime dokunacak diye mi endişelensem? Bilmiyorum.
Hayal dünyam sayesinde ayakta kalmayı, içimdeki çocuğu öldürmemeyi denedim hep.Yazmama ne kadar yardımcı olacak bilemiyorum ama bunlar önemli değerler benim için
Kendimle yüzleşeceğim, hayatla yüzleşeceğim, yüzleşeceğim o kadar çok şey var ki
|
|
|