"Küle değil, ateşe üflemelidir." -Divanü Lügat-it Türk, Savlar |
|
||||||||||
|
şu anda kar başlamalı ben ben de dışarı çıkmalıyım kar yağarken gece pembeleşir ya tatlı tatlı işte o pembelik daha gelmeden demeliyim ki neredeyse zifiri karanlık... sadece önümü görmeliyim arkamı... arkama dönmekten ölesiye korkmalıyım... arkamda seni görmekten ölesiye korkmalıyım şu anda kar başlamalı sen sen dışarı çıkmalısın zifir gibi karanlık olmalı gözün göz görmemeli varsa bir çakmak ya da fener yakarsın istersen ama yakmasan da olur öylesine korkmalısın karanlıktan öylesine şu anda aynı kar bir benim burnuma bir senin alt kirpiğine konmalı tüm şehrin bütün camları birleşmeli tek göz olup bakmalı bize sonra bir saniyecik o dev göz de kapanmalı kimse görmemeli aynı karın bir benim burnuma bir senin alt kirpiğine konduğunu kimse görmemeli dedim ama anladım ki kara olmazmış göğün yüzü yeryüzüne kar yağarken
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © sermin filiz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |