Kürtaj sadece kendileri bir zamanlar doğmuş insanlar tarafından savunuluyor. -Ronald Reagen |
|
||||||||||
|
Karanlık dünyam aydınlanmalı yeri geldiğinde Birde artık sevdiğim olmalı yanımda Kısaca beklediğimede değmeli hayat Kalabalıktaki yalnızlıktır derdim Kime ne derim ne diyeyim Aldığım soluğun ne değeri varki Nefes almamada değmeli hayat Uzun yollar kat ettim şu hayatta Tanıklık ettiğim maskeli suratlar Hep aradım hak edeni durmadan Artık aradığımada değmeli hayat Susuyorum konuşmuyorum bile artık Gördüğüm kalpler hem üzgün hem kırık Anlamaya çalışmaya kalmadı takatim Anladıklarımada değmeli hayat Leylada koştu aşk için Mecnun çöller aştı onun için Kaldımıki öyle derin aşklar şimdi Aşksızlığada değmeli hayat Koşturmak kar etmiyor hayatta Kalbini ısıtacak birini bulamamışsan hala Ruhunu dinle o seni anlar belki Dinlediğinede değmeli hayat Bir başımayım gölgemleyim şimdi En azından o var bundan eminim Beni bırakmaz o ruhumla şimdi Emin olduklarımada değmeli hayat.... şiir-Edibe Toğaç
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eda Toğaç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |