Öküzün rengini dışında, insanın rengini içinde ara. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Deme ki sen beni unutamazsın Aşkını duvara asar giderim Bir ayağım zaten hasrette benim Paltomu giyer basar giderim Dağılmayan bulut kalbimde sızım Yağdığım aynalarda kalır izim Seni seveli dalgalı denizim Bir deli rüzgarım eser giderim Nedir benim gücüm dayanamam ki Soğuk bakışlarda hep yanamam ki Eğreti bir göze tutunamam ki Dallarımı kendim keser giderim Yaşanmaz bahara dönmeyen kışla Geri gelmez hiçbir şey ağlayışla Az bir sitemim olursa bağışla En çok da kendime küser giderim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © NUH KENİŞ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |