Öküzün rengini dışında, insanın rengini içinde ara. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
sönen bir iki sigaramın dumanındaki resmin daha unutulman için ettğim yeminler boşa. Sen yanımdasın ya . bu son olsun diyip bir daha bakar sonra birdaha yemin eder. sonra hatalar kokusuyla oturup uyumak.. duymak istemezdim senle olan cümleleri halbuki sen varken şarkı gibiydi. düşüncelerimin hapsettiği adam ölüm için bekleyen hoşcakal komutu ve sonra .. sessizliğin içinde yine sen, zaten varsın yoksun ama sadece sen. virane olan bu gönül ve yine kocaman sen. geçmeyen günlerin o sefer kalkışı yapan saatleri. yine bir fotoğraf elimde, yaşlanmış bir çift göz. sonra yine seferi olan saatler. çığlıkların adamı, çaresizce oturup susarmıymış şimdi bağırsana hadi seviyorum diye. yokluğumda varsın varlığındaki benle. benim yokluğum en güzel hediyesi. şimdi kalp susar bahar bekler, ne güzler geçirir ne güzellerle. hastretin yokluğunda çıkan buram buram kokularla geçer. ama buda geçer buda geçer..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Elif Alkın, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |