Öyle yaşamalısın ki ölünce mezarcı bile üzülsün. -Mark Twain |
|
||||||||||
|
küçüksün hala sen küçük bir oğlan çocuğu bense ruj süren bir kadın. damla damla giden bu gözyaşlarının sahibi, ağlamaların nifakı olan yine sen. kehribar gözlerinle heyecandan boğulan bu kalbimi diyar diyar renklere götüren yine sen. yar demelerinin nefesindeki sarhoşuğundanmış bir yürüsen bin koşarım ama ben. sessizliğindir beni öldüren. bakıpda görmemendir beni öldüren. zulum olan dokunuşlarındaki o masumiyettir ben bitiren. o suskunluğunun kaç kağıttaki şiire bedel biliyormusun sen sevdiğim kalp ağrısıdır o senin gülüşün haberin varmıdırki. sendeki benliğin farkıdamısındırki sen.? şimdi sen yürüyemezken bile bana bende derman yoktur sevdiğim koşamam ben sana gülüşündeki saflığa bana açtığın her kapındaki masumluğuna. şimdi yıllar geçecek aramızdan ben sana aynı tutkunlukla günleri sayacağım gözlerinde. korkakarım sana dillendirmeye seni sevdiğimi. saklıyacağım içimde seni sevdiğim. Alkın.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Elif Alkın, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |