Şiir, duyguların dilidir. -W. Winter |
|
||||||||||
|
En uzun gecesiydi ömrümün. Döktügün her damla gözyaşın geceme 10 yıllar ekledi Ölüm meleği bile şaşırdı duygularımın öldüğü yaşa Kimlik 25 diyordu Melekse sen bu kadar yasamadin... O gece; Ne 'zaman' anladı beni, ne de dolunaysız soğuk gece, ne de ben... Bir sen anladin ve ağladın... O gece; Bir vicdansızın dillenmesi, Sınırlarını zorlamasıydı sevgimizin... Ve ben seni kaybettim Hakettigimi sandığım düşlerimde... Dün gece Haksız bir savaş verildi sevgimizde Çünkü bende silah vardı; Dilim. Sen ise yüreğini koydun önüme, Ve ben seni, En hassas yerinden yaraladım... Şimdi en derin alemlerde Cehennem yakıcılığında Güneşin bile kaybolduğu Zifiri karanlık kuşağında Amansiz acılardayım. Cehenneme değse söndüren gözyaşlarım Yüreğimi kurşun gibi delmekte Bilmezdim Aşkimiz gibi Yaraladığım yüreğininde ortağı olduğumuzu... Beni affet sevdiğim, Çünkü Seni gerçek aşkla sevdim ve hep sevecegim. Şanssız sevgilim, Yanılmışım Seni ölünce değil, En çok ve özgürce yaşarken sevecegim... 13 Aralik 2002 A'dam
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Mesut ÇABUK, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |