Şiir, duyguların dilidir. -W. Winter |
|
||||||||||
|
Kim bilir belkide bilmiyorsunuz Gönlünüzden geldiği gibi kal ediyor ve aksediyorsunuz Ruhunuz ne kadar dingin, hassasiyetiniz fevkalade ergin, imrendiyorsunuz Ne kadar isterdim, sevgi nazarıyla nefeslenemeyi, hiç gerilmeden tebessüm etmeyi, ne kadar zarif öğretiyorsunuz Tabiat olarak poyrazın çocuğuyum Mülayimlik çok nadirdir ve hatta kıt kanaat bir haldedir biliyorum Nereye temaşa etsem, gülen bir yüz görsem, şenlik içinde koşanları seyretsem içleniyorum İnsanı ve her canı dikkate almak ve sevgi diliyle giryan olmak, kırıp dökmeden yaşamak, en büyük dileğim olarak teyit ediyorum Şerden hiç hazlanmam, kaçarım Korku adına anılmaktan ziyadesiyle sıkılırım, o vakit yanarım Nefsi müdafa için hiç endişe duymadan gereğini yaparım, hak adına ezilmeye razıyım Her zerremin bu yolda feda edilmesine el hak duacıyım, yaşamak adına sevda ve aşka ram olmak için çırpınmaktayım İnsan irade bakımından hürdür Her tercihinde hesabi olmak adına hükümlüdür Zaman sahipsiz değildir, her lahza vakt-i sabit olarak halimizden yükümlüdür İnsana şevk ve sabrı sürur vecdiyle terennüm ettiren, vuslata olan sevdasıdır, yokda hülyalar yalan ve yanlışın kayda değer olmasından beridir MustafaCİLASUN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Mustafa CİLASUN, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |