canim semam agir geldi yoklugun bu gece cok agir geldi. kac kere gitti parmaklarim tuslara kac kere yazmak istedim kac kere aramak istedim.kac kere kacmak istedim buralardan firar firar.kac kere kac kere yazdim okumadim.kac kere sabir biraz daha sabir dedim.yusuf misali sabret belki misira hukumdar olamayacaksin ama sabredersen en sevdigini en guzel olani sonunda goreceksin dedi icimden bir melek.semalardan kac kere sabir sesleri duydum. kac kere kulaklarim cinladi saymadim.saydigin tek ses sensiz gecen her saniyenin basima binlerce ton ve binlerce kez vuran yumrugunun sesiydi.en son kac oldu unuttum.en agir vurusu kacinciydi.en son sabiri ne zaman duydum.kac kere yuregim burkuldu.kac kere kasildi icimde sensizligin kalp atislari.kac kere kactim kendimden.okurken yazdiklarini kac kere ayni harfleri oksadim sen yazdin senin parmaklarin motif motif isledi o satirlari diye saymadim.kac kere her harfe damla damla gozyasi oldum unuttum.kac kere gelen varmi diye ayak sesleeini saydim kac kere baktim kapinin tokmagina bilmiyorum.her yaklasan ayak sesinde kac kere yere gomulup yok olmak istedim.yoklugunun agirligi kac kere oldurup kac kere diriltti unuttum.tek bir sey vardi 1 kere olan.SENİN SEVGİNİN 1KERE TUTUP ELİMDEN GEL GETİR BENİ DEDİGİ.