Yaşam ciddi, sanat neşelidir. -Schiller |
|
||||||||||
|
Ona neler, ona neler , ona neler söylerdim Böyle sevgi, böyle sevda, duymadım Onu nasıl, onu nasıl, onu nasıl severdim Hayatımdı, sevdiğimdi, cananımdı, canımdı onu yere koyamazdım, o benim sol yanımdı kesin benim damarımı , o akar o kanımdı O olunca ben olurdum, benim öbür yarımdı O canıma can katardı, yüreğimde yatardı Huzur verir ömrüme, canıma can katardı Tatlı tatlı bir bakardı, yüreğimi yakardı kan olmuştu damarımda , ta içime akardı Onun adı ülke' miydi, ülkü' müydü, sümbül müydü, gül müydü Öyle bir bakışı vardı, kafir beni öldürdü Bilmem nerden gelmiş idi, o talihi döndürdü Birden gelip birden gitti, zalim beni öldürdü ORHAN BANİ-19/08/2013
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Orhan Bani, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |