Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire |
|
||||||||||
|
Benim için öldün, başım sağ olsun Yanıltmışsın beni; seviyor sandım Benim için öldün , başım sağ olsun Bir hayale daldım, Seviyor sandım Aklım harman yeri, nasıl aldandım Yalanmış sevdan, bilmeden kandım Benim için öldün, başım sağ olsun Şaşırmıştım önce, bir iş var dedim Hani dedim belki, belki de sevdin Huri sandım bir an, bilmem ki neydin Benim için öldün, başım sağ olsun Toplandık bu gece, bana ağlarız Yakarız yüreği, yakar dağlarız Silahım duamdır, bundan çıkarız Benim için öldün, başım sağ olsun Sanma ki anarım, yalan adını Bilmediğim bir şey vardı, almadın tadını Sende unut ,anma, dertli adımı Benim için öldün , başım sağ olsun Okumam fatiha, etmem bil dua Seviyor sanmışım, hayalim bu ya Seni bilen kim varsa, bu sözümü duya Benim için öldün, başım sağ olsun ORHAN BANİ-24/12/2013
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Orhan Bani, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |