İnsan melek olsaydı dünya cennet olurdu. -Tevfik Fikret |
|
||||||||||
|
hangi çağdan kalma gaflet uykusudur ruhumdaki.. penceresi olmayan yaşamın içinde korkuyla yüzleşmek!! ölümden önce bin kere öldürür insanı.. öyle korkarsın ki!!! ölüme güç verir deja-vu... ahh!! konuşmazsa çatlar bu duvarlar koynuna almazsa susmaz canım burnumun ucuna kadar gelmişken korkunun mide kaldıran çekiciliğine kapılır dehşetim kendi karanlığına çeker beni her gece bir çığlık yankılanır içimde yaşayan ölülerin suretine her gece nefes alıp vermeye devam eder acılar kalp odacıklarımda gecenin gözlerinden titreyerek düşerim mobilyamın gövdesine yıpranmış bir resmin bakışlarından buz isterim içi zehir dolu kadehime bilincimi düşürdüğüm an uzun ve yorucu günün nefesini ciğerlerime çekmeye gücüm yetmiyor kendimi gözetlediğim aynalarda yabanıl duygular var anastezi etkisi altında kalan uyuşukluğum ve güç bela kaldırıp götüren bir cenaze arabası bugün de seyre daldım bütün kuşların uçmadan önce ayakkabı bağcıklarını dans ettirerek nasıl bağladıklarını ve her geçen gün akşamın sırt pozisyonunda sessizliğin kol gezdiği zihnimin hastane odalarında yatan ölü düşüncelerime attığım adımlarımın ziyareti gidip gelmelerim çoğaldıkça kendimle karşılaşıp kendi kazdığım kuyuya kendimi düşürüyorum hangi çağdan kalma bulaşıcı bir hastalıktır ruhumdaki saat kadranında asılı kalmış deja-vu Sevdambeyaz Sevda Gencer...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SEVDA GENCER, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |