Sevginin ölçüsü ölçüsüz sevmektir. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Seni düşünürüm önce Ellerini,bana uzanmayan ellerini Olsun gözlerini düşünmek yetiyor almaya beni Hüzünler arasından Sonra başlıyorum seni sevmeye Gözlerinin karasından Neyi içmeye başlasam Çay içiyorum gibi geliyor seninle Bir faydası var biliyoruz ikimiz de Her yudumda bir uzaklığı yakın ediyoruz Çay ve şekeri aşkımıza şahit tutarak Ben çayı soğumaya hiç bırakmadım Sen soğuttun mu beni unutarak Neyi okumaya başlasam İlk satırında adınla karşılaşmam tesadüf müdür Sürgün sözcükler görmem lügatlardan Beni şaşırtmıyor her cümlede aynı mananın olması Hep aynı harflerle karşılaşmam ayrı harflerde Sevmek ezber etmek gibidir Gözlerim kapalıyken de okuyabiliyorum ben Sen hala beni yazıyor musun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © NUH KENİŞ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |