Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiçbir ordu karşı koyamaz. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Gel Ağlatma beni Yetim olan ümitlerimi Öksüz kalan sinei melalimi Hüzün vaktinin elem zerk eden şahitliğini Sevmek Karşılık beklemek midir? Yoksa feda olan ruha kim refiktir Çile onun sadrında ikram bilinen suhulettir Yaşarken ölmenin keyfine erişmek nedendir Sana Bir sözüm yok serbestsin Yapacağın tercihlerinde hürsün Bir beklenti içinde değilim yakinen bilesin Ruh ve kalbin tasdik ettiği kararında edepsin Bir Sıla hasreti var içimde Ruhumun geldiği mekânın derdinde Aşk ve sevda nefse hitap etmedikçe kalbimde Ruhum başka firkatin hasretinde, bilmesen de Ölüm Neler anlatır hissedene İrfan ve basireti sönmeyen ariflere Nefsinin tellallığını yapan gafillerden bize ne Dünya nimeti için avunan zavallıya aşk bahane Ben Kendi yolunda bir umudum Sen bilmem ki hangi hülyaların yolcususun Azığımda hırs, hınç, haset yok ruhumu yorar Nefesimi boğar, gözlerimi karartır cehalete atar Aşk Vefanın en bariz sancağı Sevdanın timsali fedakârlık bayrağıdır Asıl olan ruhtur, kalp hikmet ve taktik şiarıdır Akıl, murattır, umuttur, samimiyet adına vuslattır Her kim Edep ve hayâdan noksansa İnsanlaşma sürecinde sıkıntıları vardır Kul, kalbi hassasiyetiyle takvaya aday olan candır Akıl, ilim, irfan, amel, feyz, azim, sabır ne güzel azıktır Mustafa Cilasun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |