"İşimden büyük tat aldığımı söylemeliyim." -John Steinbeck |
|
||||||||||
|
Kadim Dostum… Kimseye Söyleme,ama kimseye Sana güveniyorum… Babam Babam varya; Kendini Ayhan Işık sanıyor Ama bilmiyor; Benim için o hep;Bilal İnci…. İyiki Bilal İnci Biliyormusun Bilal İnci her filmde Ya yeniliyor,ya ölüyor… Çok Şükür.. İyiki Bilal İnci… Annem Annem varya; Çileli Kadın,hep söyleniyor -Ben Okusaydım Varya Reisi Cumhur olurdum….diyor İyiki okumamış Okusaydı kesin olurdu İyiki okumamış Düşünsene, Reisi Cumhur olsa Vay memleketin haline.. Herkes, Küçük kardeşini sırtında taşıyor Herkes Ders çalışıyor Top oynamakda Yasak.. Ne Sıkıcı olurdu Memleket.. Çok Şükür İyiki Okumamış.. Ninem Ninem Varya; Çirkinmi Çirkin Birde Vefasız… Ben Namuslu,Ben sözünün eri Benim ki Ben diyor.. Yok birde onlarda olmasın? Kim ekmek verirdi sana? Kötülediğin Dedem olmasa.. Çok Şükür İyiki Dedem seni almış Yoksa kim ne yapardı seni?... Dedem Dedem Varya.. Ah Dedem… Memleketin Battalgazisi Ayağına taş değmesin Pehlivanım.. Derki ;İş ciddiye binince İnsanlar Sinek gibi gözümde.. Çok Şükür İyiki Dedemsin… Yoksa; Sinekler Gözümüzü oyacak.. Sivrisineklere gün doğacak… Servet ALKAN 1983/Maden
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |