Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli |
|
||||||||||
|
Mustafa Ağabey, Sizinle ne zaman Sohbet etsem bundan Büyük onur duyuyorum... Yüzümde bir tebessüm oluyor Ve çok mutlu hissediyorum... Baki selam, dua ve muhabbetlerimle…(Bi_iznillah) Ve aleykümselâm, Eyvallah kardeşim, O onur bize aittir Bilmenizi İstirham ediyorum, En azından yüreğinizde Bir tebessümlük Kıymetim olduğu için Rabbime Hamdü Senalar eğliyorum. "O"ndan geldik Ve "O"na gidiyoruz, Her lahzada Hesabın hakikatine İman ediyoruz, Dostluk ve kardeşlikten Öte ne var. Harfler, heceler, Kelimeler cümleler Derken niyet Onun rızasına Nail olmak için Muvazene içindeyken, Hiç bilmediğin Ve görmediğin Kardeşler ve Gönül dostları Kalbimizde yer alıyor Ve gönüllerini açıyorlar Bu ne güzel bahtiyarlıktır. Muhabbetine En kalbi muhabbet, Selam ve niyazımla Mukabele ediyorum can kardeşim... Mustafa Cilasun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |