"Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın." -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Adam... Kapıya vurmadan Bir hışımla içeriye daldı Gözleri kararmış bir şekilde etrafına baktı İçinizde kim şu karaktersiz diye sualle başladı Misafirler bu durum karşısında şaşkın bir halde bir birine baktı Öyle bir kişi yok burada, tanımıyoruz deyince, saklama haydi söyle dedi Yoksa beni uğraştırma sıkarım diye elini beline götürerek misafirlere korku zerk etti Bu şahsı hiç tanımıyor ve uzaktan, yakından alakamız yoktu, öğretim üyeleri ve sanatçı arkadaşlar vardı Ve fakat tabii ki bu arkadaşlar şaşkın bir vaziyetten benim gözlerime bakarak anlamaya çalışıyorlardı Nihayetinde durum anlaşıldı, yanlış adres ve yanlış tespitle garip bir durum yaşanması hepimiz adına enteresandı... Mustafa Cilasun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Mustafa CİLASUN, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |