Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
Çek… Ellerini üzerimden Ruhumun ve kalbimin sezgisinden Ümitlerimin şevkinden, ufkumun muhayyilesinden Keder, vehim, zan zerk eden emellerin ürküten sahnesinden İnsan Sandım, çok yanıldım Masumiyet ve sadakatle sevgi aradım Zafiyetlerine aldırmadım, sabırla, sebatla davrandım Her kahrın ve cefan karşısında ümidi bırakmadım, uğraştım Yıllar Akıp gitti, şevk terk etti Muhabbet adresi belirsiz gönülde şendi Edep ve sabır kanaat etmek için umutlarımı viran eyledi Mevsimler hep hazan ve zemheri vaktini gösterdi, ruha yetti Ne vakit Ümitlensem boynum bükülür Hüznün her hali sinemde yalnızlığı yaşatır Göz baksa, dil konuşsa, umut kanatlansa da hal başkadır Korkular, kaygılar artık her zaman yanımdadır, can bizardır Çıktığım Yüksek tepeler, sessiz vadiler Her geçen gün bana yabancıdır, rüzgâr baş tacıdır Ötelerin esintisini ve sezgisini yüreğime anlatan Furkandır Artık neye yarar, ten zaten olmuş mezar, ümitler içimi burkar Güven Ve itimadı katleden her kimse Özü itibarıyla nesepsiz ve niteliksiz olan hezeyandır Yaranmak ve nefsine adanmak için yaşayan edepsiz diridir Hak ve hakikat adına nadan olan kimsedir, hesapsız kepazedir Mustafa Cilasun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Cilasun, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |