Deney, herkesin hatalarına verdiği addır. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Soğuk… Nasırlarım buz tutuyor, parmak uçlarımda ise kristalleşen bir titreme Ve kar en değmedik dağlardan yüreğime yağıyor. Ben üşüyorum. Yokluğuna buz tutarak Gece gibi… Gece… Sessiz sedasız. Yıldızlar, bulutlar, Ay'a vefasız Her yer karanlık olur nedense? Gün güneşini yitirince. Sende gün gibiydin hey yar. Karanlığın ortasında bırakarak beni yittin… Ben her gecemi sana yaşıyorum sevdiğim. Sende bu geceni bana yaşa. Düş gibi… Düş… Her şey SEN olur. Sen hiçbir şey… Sınırsız senle doludur her karesi düşlerimin Gözlerimi sana kapatırım. Sen bende sahne aldığını habersizsin. Amansız flulaşan benliğin düşümden gidince Yokluğuna açarım gözlerimi sır gibi. Sır… Hiç bilmezsin. Bilmeyeceksin. En sen yanlarınla bende bir ömür olduğunu. Umarsızca kayıp bir şehrin yitik kahramanı gibi Bir günlük yaşayacaksın Can gibi. Can… Senin olan ama asla sende olmayan. Yaşamak diye boynuma vurduğun Cellat bıçağı. Hiç acımadan hiç korkmadan kıydığın yaraladığın İşlediğin aşk cinayetlerinden geriye kalan Kan gibi… Kan… Ellerim kanıyor. Yüreğim kanıyor. Ve sen kanıyorsun cancığazım, En kanı çekilmiş yanlarımdan. Yaralı bir ceylan gibi ahu gözlerimden kana kızıl kesmiş yaşlar akıyor. Sen yaralıyorsun. Kan revan içinde bırakarak Aşk gibi… Aşk… Bendeki beni, SANA Sendeki seni, BANA çok gören, Uğruna şiirler dolusu yaş döken, Yüreğime hasreti yükleyipte, Göz yaşı bombalarını yüreğimde ateşleyen, Sen benim her şeyimken, Beni sende hiçbir şey gören. Adını adımın yanına, Gönlümü gönlünün kıyısına ve Ömrümü ömürsüzlüğünün ortasına salan Sen gibi… Sen… (…) mayıs üsküdar ve sen dranaz daki 3 noktadasın (...) Ayşe Özyılmaz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ayşe Özyılmaz DAĞCI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |