"Kirazlar ve dutların tadını çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe |
|
||||||||||
|
Bıraktım büyümeyi,unuttum yürümeyi Hep çocuksu baktım hayata Bir kocaman gökyüzü olmaya geldim Ben sana aşk olmaya geldim Ben güneşler beklemiştim oysa ay bile yoktu Bütün yaşadıklarım geceydi Yaşattıklarım baharlardan bir bahardı Yüreğinde mevsimsiz kalmaya geldim Ben sana aşk olmaya geldim Kum saati çalışmıyor çöl bitmiş Geçmiş zamanları yaktım acımadım Bugün kederliydi bugün yağmurlu Yarın derin bir deniz dalmaya geldim Ben sana aşk olmaya geldim Kalbin kapısı kime açılacağını bilir Söz bitti Ben geldim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © NUH KENİŞ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |