Egoistlerin en güzel yanı başkaları hakkında konuşmuyor olmaları. -Lucille S. Harper |
|
||||||||||
|
Seni neden seviyorum Biliyormusun? Gülüşümün arkasında ki kederi görebiliyorsun Sonra …(Kasım Bestesi) Bir şey oluyor asırlar öncesinden Ölmüyorum,Isırgan otu kıvamında/Zay oluyor şiir,Villé Çevit. Mayıs kokulu Yüreğine oturuyorum…Mayalanıyoruz birlikte aşk şarabında Kırmızı Mızmız Cennet Kuşum… Seni neden seviyorum Biliyormusun? Öfkemin arkasında ki çılgın sevgiyi hissedebiliyorsun Sonra…(Şubat Güftesi) Epik şiiri arıyorum asırlar öncesinden Ölmüyorum,öldürülemiyorum/Gül kusuyor şiir,Villé Çevit. Haziran kıvamlı Gözlerine oturuyorum…Bir mürdüm,bir kül oluyoruz mızrap telinde Kırmızı Çapkın Gökkuzgunum… Seni neden seviyorum Biliyormusun? Sessizliğimin arkasında ki dağı görebiliyorsun Sonra…(Mart Nevruzu) Bir sevda doğuyor küllerinden,asırlar öncesinden Teni terleten efsun,şahlanan seher oluyorsun birden/koynunun kokusu şiir Ölmüyorum,bir türkü oluyoruz,düete duruyoruz birlikte;Sarı Yıldız.Vıllé Çevit.. Kırmızı Sarhoş Tangaram… Seni neden sevmiyeyim ki? Ey Özledim denen ağrım Ey Firari Güneş ışığım,balım Şerbeti gül sızılım,ağum Motmotum,Şapkalı Heronum Haa Villé Çevit? Haa? Servet Alkan 25.12.2018/Malatya..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |