Gene gel gel gel. / Ne olursan ol. / ... / Umutsuzluk kapısı değil bu kapı. / Nasılsan öyle gel. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Felek boynun büksün görmesin gözün,anmayıp adımı unutur isen Çalınmasın kapın olmasın soranın,halden hale düş,duyulmasın ahın Unutama beni,arşa çıksın feryadın,anmayıp adımı unutur isen Talih küssün sana olmasın sevenin,sorarlarsa sana O de,nedenim Unutama beni.benim sevenin,anmayıp adımı unutur isen Öyle bir derde düş,derman olmasın,nasibim degilsen,yüzün gülmesin Olmasın soranın kimse bilmesin, anmayıp adımı unutur isen Söyleyip adımı beni sorasın, göresin rüyanda hayra yorasın Derman arar iken derdi bulasın,anmayıp adımı unutur isen Adım duan olsun daim adım an,öyle yansın yüreğin alev alev yan Ağla benim için olmasın duyan,anmayıp adımı unutur isen ORHAN BANİ-22/02/2020- SAAT 23.46
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Orhan Bani, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |