İnsanlığın hangi filizi köreltilmek istenmişse, tersine o filiz daha gür büyümüştür. -Freud |
|
||||||||||
|
Ben virane, ben bir deli,sana geldim bulsan beni Lütuf eyle kul olayım,kapına köle olayım Arıyordum,ben bulayım, sana geldim bulsan beni Bir şey demem, sen bilirsin,arz eylerim sen gelirsin Ben seninim, sen benimsin,sana geldim bulsan beni Anladım yol senin yolun,kapındayım ben kulunum Ne olacak benim sonum,sana geldim bulsan beni Garip gönlüm derde düştü,yanıyordum,belki pişti Kanatlandı sana uçtu, sana geldim bulsan beni İbrahim i yakmaz ateş, Sen, kuyuda Yusuf a eş Rahmetinle doğar güneş, sana geldim bulsan beni Tur'da buldu Musa senin,Meryem ile İsa senin Habibin O, Muhammedin,sana geldim bulsan beni (S.A.V) Düşürde aşk a yanayım,Mansur olup,Sen, sanayım Arıyordum,ben bulayım,sana geldim bulsan beni ORHAN BANİ-İSTANBUL-08/07/2020
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Orhan Bani, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |