Bir takım şeyler görürsünüz ve "Niye?" diye sorarsınız. Ben ise bir takım şeyler düşlerim ve "Niye olmasın?" diye sorarım. -George Bernard Shaw |
|
||||||||||
|
Yazsam; Şiir kasırga doğuracak Cümle bizi taşıyacak Şiir bizi yaşatacak/Köz yanılgı Olan olacak…Şairler böyledir işte, belli etmezler Çığlıksız Ankam,Cehennemden kovulanım Elbet yazacağım birgün;Öfkeme saygı duyduğun gün. Ben hala Kevsere inananlardanım….! Sussam; Sonsuzluğun kapısı olur ölüm Solmuş kuru dallarda ısınan msıra Kustuğum toz,yuttuğum kül/şiirin savurduğu Bulan bulacak…Şairler böyledir işte, biraz çılgın galiba… Ak damarlı meşem,Cennet kuşum Elbet susacağım birgün;Kırgınlığıma şefkatle sarıldığın gün. Ben hala Süveydaya inananlardanım…! Konuşsam; Susmak şiir,gitmek öpüşmek tadında olamaz Çoban püskülüm, çilli sarı ekmek sıcağım Ah arsız otum,karanlığımın feneri/eskimiş çayır yeşilim Ölen ölecek…Şairler böyledir işte,erken ölürler Kırmızı ihtilalim,Kızılım,yalnız bilgem Elbet öleceğim birgün;Gölgeme sığındığın gün. Ben hala ‘’Son sözü kader söyler’’ diyenlerdenim…! Servet ALKAN 10.07.2021/Malatya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |