Bu kitap çok gerekli bir açığı dolduruyor. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
Beni Sürrealist olmakla suçladılar Aynur İnanabiliyormusun? Realist olmak marifetmiş gibi… Eskice ile Yenice arasında Yaprak döken ormanlar Karagerdanlı dalgıçlar Ne Osmanlı ateşi ,ne sarı lekeli zıpzıp Oysa bütün niyetim Rabia Olasılığın milyarda biri de olsa… Neymiş efendim? kendimi idareli kullanıyormuşum kara günler için Üstüne de Müptelayım,deliyim sinmişim efkarı ney’e demişim Güzellik kusurlarda saklıdır mı? Neymiş efendim? Ben ona ipek otum demişim Fırtına Kuşu…Okunmamış mektup… Neymiş efendim Uykum kanatlanmış da… Neymiş efendim Başaklar Eylül de doğarmış Tatlıcıya gidek mi demişim … Sabahın gümüş çilleri koynunda bir papatya Yalnızlığımızda cabası/şhut up çiye looo? Buldum sonunda çözümü; Sonuç;Pırrealist ..anlıyormusun? Ne Realist, Ne Sürrealist İlle de Pırrealist… Sırf ortada buluşabilmek adına… Ulan vardı da uçmadık mı?Kovalayan oldu da kaçmadık mı? Telif hakkımı da isterim, biline ha… Beni Sürrealist olmakla suçladılar Aynur İnanabiliyormusun? Realist olmak marifetmiş gibi… Servet ALKAN 03.09.2021/Malatya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |