"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sýrtýnda elbise yok." -Mevlana |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Gelmemek üzere kara topraða, Belki haberin yoktu, benim boynum büküktü, gülerdim kadere inat Havaya, Su'ya, Topraða ve yapraða, Bilmem sana söyledilermi? dua okurum ben ruhuna. Sana haberim var ANNE Ben artýk büyüdüm, kocaman oldum Senin öldüðün yaþtan, daha büyük kýzlarým var. Anne Öyle çok yorgunum ki, yorgundan daha yorgun Ben, feleðe kýrgýným, ilk gün gibi küskün, daha dün gibi dargýn Kýzlarýmý görsen Anne Sanki, ben babalarý deðilim de, onlar benim Annemmiþ gibi Hayat ne garip deðilmi Anne. Sana kýzgýn deðilim, hiç küsmedim Anne Hep seni yaþadým, yüreðimde sen, hiç tatmadýðým sevginle Kýzlarýmý bir görsen Anne Onlarý, sen gibi severim, ben onlarý öper, saçlarýný koklarým Merak eder, hasret ile yoklarým. Seni özler gibi özler, biraz gecikseler yollarýný gözlerim Beni merak etme Anne, Ben kocaman adam oldum Öyle kocadým ki; Beni görsen, Belki amca dersin, yada ellerimi öpersin Sana bir þey söyleyimmi Anne Ben seni çokkkkk özledim. ORHAN BANÝ- ÝSTANBUL- 03.10.2021
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |