"Çok söz hamal yüküdür." -Yunus Emre |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Bu nasýl aþk seven benim, sevilen, yar' i sormaz' mý Gündüz hayalimde, gece düþümde, nasip olmaz ise, bunda suçum ne Sevdasýna düþtüm, aþký içimde, söyle canan, benden haberin varmý Aþk ýn bana ateþ daim yanarým, içim dýþým sen, seni ararým Benim kimsem olmadý, yok ki soraným, söyle yarim, benden haberin varmý Gözlerim yollarda yolu gözlerim, hasretin yakar, seni özlerim Anladým. Fayda yok, boþa sözlerim, söyle canan, benden haberin varmý Bu nasýl dert böyle, derdimi severim, baþka yar istemem, sen ol sevenim Sorarlarsa bana, bilmem ne derim, söyle caným, benden haberin varmý Düþmüþüm aþk' ýna tut ellerimi, Sevdan yakar beni, bil hallerimi Gönül senin bahçen, der güllerini, söyle yarim, benden haberin varmý ORHAN BANÝ-26.10.2021-ÝSTANBUL
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |