Sanat doðaya eklenmiþ insandýr. -Bacon |
|
||||||||||
|
Nasip olur ise, dönmek geriye, öyle kalpten bakmak, bir borcum olsun Ne bir sitem eyle, nede veda et, ne bir sözün olsun, içinden küfret Bir kýymetim varsa, þükreyle sabret, gel dersen dönerim, bir borcum olsun Kara gözlerini koyup kadehe, bu kez içeceðim ikimizin yerine Yer eyledi sevdan bende derine, kalbim sana yuva, bir borcum olsun Sana söyledim, gel öyle bakma, içim harman yeri, içimi yakma Zaten gönlüm viran, gönlümü yýkma, sevda ile bakmak, bir borcum olsun Demek diyemedin, sözün olmadý, gözlerin ne söyler, gönlüm duymadý Sevgiye hasretim, gözüm doymadý, sana öyle bakmak, bir borcum olsun Ne olur öyle bakma, bir þeyler söyle, ya bir dua eyle, ya git de, dönme Yaksýn sevdam seni, sürün de, ölme, yoluna ölürüm, bir borcum olsun Olmadý sevenim, sen neden sevdin, demek yanýldýn bilmeden geldin Arayaným yoktu ki, sen nasýl buldun, kal dersen kalýrým, bir borcum olsun Gözlerin gözümde bilmem ne buldu, sevdamý arardý, sevdamý buldu Çok' mu dua ettin, bilmem kabul' mu oldu, bende amin dedim,bir borcum olsun ORHAN BANÝ-ÝSTANBUL-13,01,2022
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Orhan Bani, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |