Gençliðinde müzik öðrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Aþk'ým yakýp, yýkýp gitmiþ, yollarýmý gözlemiþsin Hoþa gitti sözün hoþa, demek sevdam gitmemiþ boþa Haber saldým kurd' a kuþ' a, özleyenim varmýþ benim Varsýn sözün yalan olsun, garip gönlüm dile geldi Ýçime bir ateþ attýn, bülbül oldu, gül' e geldi Demek beni özlemiþsin, yollarýmý gözlemiþsin Benim bu garip sevdamý, yüreðinde gizlemiþsin Nasýl desem sözün yaktý, bir sel oldu bendimi yýktý Sevincimden caným çýktý, özleyenim varmýþ benim Mecnun oldum, Leylam sensin, hasret yaktý, demiþsin gelsin Seviyorum beni bilsin, özleyenim varmýþ benim Demeseydin bilirmiydim, gel demesen gelirmiydim Sen söyledin yeni duydum, özleyenim varmýþ benim Vakit geçti ömür tamam, biraz gerçek, birazý yalan Hatýran bu, kalan sevdan, özleyenim varmýþ benim Daha deme dayanamam, bir kez yandým, bir daha yanmam Varsýn yalan olsun sevdan, özleyenim varmýþ benim Sözün beni benden aldý, halden çýkýp hale daldý Arýyordum demek buldu, özleyenim varmýþ benim ORHAN BANÝ-KAHRAMANMARAÞ-03.10.2022
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |