En büyük mutluluk ve en büyük sýkýntý anlarýnda sanatçýya gereksinme duyarýz. -Goethe |
|
||||||||||
|
Hayat öyle kýsa ki, mümkünse sevmelisin Sakýn býrakma beni, býrakýrsan giderim Derdim öldürür seni , sevdan olur kederim Sadece yolcu gitmez, bazen yollarda gider Sevenler mutlu olmaz, sevilmek bazen keder sakýn, býrakma beni, býrakýrsan giderim Aþk yüzümü güldürmez, aþkým benim kederim Bazý güzel söz söyle, bazý bak gözlerime Bazý okþa saçýmý, baþýný koy dizlerime Sana çok þey söylerim, inansam sözlerime Sende çok seviyorsun, þahit ol gözlerine Sakýn býrakma beni, býrakýrsan giderim sakýn kötü söz deme, sevdan olur kederim Ben çok þey söyleyemem, gözümle anlatýrým Öyle uzaktan bakma, olmadý mý hatýrým Sadece yolcu gitmez, bazen yollarda gider Sadece ömür bitnez, bazen sevdalar biter Sakýn, beni býrakma, býrakýrsan giderim Sevdan güç versin bana, olmasýn dert, kederim ORHAN BANÝ- ÝSTANBUL-17.10.2022-
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Orhan Bani, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |