Ýyi bir aþk mektubu yazmak için, neler yazacaðýný bilmeden oturman, kalktýðýnda da ne yazdýðýný bilmemen gerekir. -Rouesseua |
|
||||||||||
|
Gündüz hayalimde, gece düþümde, ben garip kuzunum, bildinmi Anne Hep uzaktan baktým, yakýn olmadýk, sormuþ isek bile bir gün duymadýk Aradýnmý bilmem, hani bulmadýk, arayan bulurmuþ, bulmadým Anne Öyle bir haldeyim, gelecek gibi, sanki biliyorum, bulacak gibi Belki, talih bana gülecek gibi, açýver kollarýný, ben geldim Anne Öyle hasretim ki, bir ben bilirim, neredeysen söyle, çaðýr gelirim Görürsen el bilme, bil ki seninim, býrak yýllar geçsin, geçmedim Anne Kimseye sözüm yok, bir þey demedim, belki haberin var, anne demedim Ben sensiz yalnýzdým koca dünyada, gülüyor sandýlar, gülmedim Anne Her zaman adýný, anar söylerim, gelirsem, mahþere seni isterim Makamýn cennetmi, cennetmi yerin, çalarým kapýný, ben geldim Anne ORHAN BANÝ-ÝSTANBUL-21.12.2022
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Orhan Bani, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |