Umutsuzluða düþmeyin. -Charlie Chaplin |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Öyle bir haldeyim, Mecnun ' a döndüm. Gayri, çöl' ler benim gardaþým oldu Ne sevincim kaldý, ne dost ararým, ben aþk' a düþtüm, sessiz yanarým Bilinmez yoldayým, kimden sorarým, benim yalnýzlýðým, bana dost oldu Ben, Yunus deðilim, düþürdü aþk' a, onun hali baþka, ben de aþk baþka Söyleyin erenler, yanmayým boþa, beni yakan ateþ, sýrdaþým oldu Ben sevda bilmezdim, ben aþk' a düþtüm, ben ona köle, kapýda kuldum Bilmem ne olurum, bilmem ne oldum, öyle yare düþtüm, aþk' ý dert oldu Kalkarým geceler, O'nu anarým, tütmez ki dumaným, sessiz yanarým Belki vakit tamam, olmaz yananým, ben canýmdan geçtim, cananým oldu Orhan BANÝ-ÝSTANBUL-14.06.2023
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © Orhan Bani, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |