Pek çok doktorun yardýmý ile ölüyorum. -Büyük Ýskender |
|
||||||||||
|
Bende can taþýrým, Allah kuluyum, bu nasýl dert böyle, ölümden beter Gece uyuyamam düþümde sensin, her nereye gitsem peþimde sensin Bil ki, ben ölürüm nedenim sensin, o nasýl bakmadýr, gel yakma yeter Tutuldu bak dilim, söylemez oldum, kendi halimdeydim, kendimce kuldum Ben ne arar idim, bak ki ne buldum, ben ki sevdalandým, gözlerin yeter Sanki çöl'e düþtüm, hasretim su'ya , sanki uyuyamam, hasretim uykuya Yusuf misaliyim düþtüm kuyuya, o nasýl bakmadýr, gel yakma yeter Tutsak ettin beni, bil ki kaçamam, kýrýk kol, kanadým, gayri uçamam Sen benden geçsen de, senden geçemem, hadi tut elimden, býrakma yeter Tamam sevdalandým, düþürdün aþka, sende niyet baþka, bende hal baþka Mevsimim sonbahar, bil yolum Kýþ' a, yakýyor gözlerin, gel yakma yeter ORHAN BANÝ-16.3.2024- ÝSTANBUL
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Orhan Bani, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |